Unser Blog

Director BinckBank Professional Services joins Blanco

Wilfred

Amsterdam, 18 December 2018 – Wilfred van Roosmalen strengthens the commercial team of Blanco as of January 2019. In his new role, he will be responsible for the sales of a specific Blanco software product for asset management: The Know Your Customer (KYC) Suite – a software suite aimed at making the complicated, legally required and often time-consuming identity check and risk assessment of a new customer faster and easier.

Eerder was Wilfred van Roosmalen werkzaam als directeur bij BinckBank Professional Services; de businessunit van BinckBank die o.a. vermogensbeheerders en banken bedient. Daardoor kent hij de markt als geen ander, waardoor hij de potentie van Blanco’s asset management technologie in het algemeen en de KYC software suite in het bijzonder, goed kan inschatten.

Wilfred van Roosmalen daarover: Er bestaat bij veel financiële ondernemingen de vraag naar een oplossing om de steeds ingewikkelder wordende wettelijke Customer Due Diligence’ en Know Your Customer’ verplichtingen te vereenvoudigen. Blanco’s KYC suite is gebouwd met de nieuwste technologie en is er helemaal op gericht om de intake van een cliënt en het onderhoud van het cliëntendossier volledig te automatiseren en te optimaliseren. Zo kan de digitale client onboarding met Blanco’s software voor een vermogensbeheerklant, in 60 minuten geregeld zijn, in plaats van in enkele dagen. Dat is een interessante propositie.”

Wilfred van Roosmalen daarover: Er bestaat bij veel financiële ondernemingen de vraag naar een oplossing om de steeds ingewikkelder wordende wettelijke Customer Due Diligence’ en Know Your Customer’ verplichtingen te vereenvoudigen. Blanco’s KYC suite is gebouwd met de nieuwste technologie en is er helemaal op gericht om de intake van een cliënt en het onderhoud van het cliëntendossier volledig te automatiseren en te optimaliseren. Zo kan de met Blanco’s software, voor een vermogensbeheerklant, in 60 minuten geregeld zijn, in plaats van in enkele dagen. Dat is een interessante propositie.”

Joost Walgemoed, CEO van Blanco, over de komst van Wilfred van Roosmalen: Wilfred is een echte aanwinst voor het team van Blanco, omdat hij als geen ander de wensen van onze klanten snapt. Die kennis is essentieel om ons softwareproduct, maar ook onze dienstverlening perfect op die wensen aan te laten sluiten. We zijn bij Blanco namelijk continu bezig met optimalisatie van ons product.”

Abonnieren Sie den Blanco-Newsletter

Abonnieren Sie die neuesten Nachrichten, Artikel und Einladungen von Blanco.

Haben Sie Fragen zu unseren Lösungen oder unseren Preisen?

Senden Sie Ihre Fragen sofort über das untenstehende Chatfenster oder kontaktieren Sie uns.
Kontaktieren Sie uns

Lassen Sie sich von uns persönlich über unsere Lösungen und Preise informieren.

Buchen Sie jetzt eine kostenlose Online-Demonstration mit einem unserer Teammitglieder.
Demo buchen